Zoals jullie inmiddels wel hebben kunnen merken, ben ik dol op Azië en de Aziatische keuken. Thais, Indiaas, Vietnamees, Sri Lankaans (zo weet ik na onze vakantie dit jaar), Indisch....ik vind alles even lekker en kook het ook graag. Wat mij vooral aanspreekt aan de Aziatische keuken is het gebruik van verse producten en de samenstelling van kruiden en specerijen. Deze springrolls of loempia's (weet eigenlijk het verschil niet echt) worden niet gebakken of gefrituurd en zijn daarom lekker licht, fris en gezond! Heerlijk met kip met mango. Of met rundvlees met taugé en komkommer? Of wat denk je van surimi met avocado? Of...Ach, je kunt eindeloos variëren met de ingrediënten. Ik maakte ze vandaag met garnalen, wortel en komkommer. En koriander natuurlijk. Dat mag, wat mij betreft, nooit ontbreken. En ja, je kunt dat echt leren eten. Ook wanneer je koriander naar zeep vindt smaken. Dat vond ik vroeger namelijk ook. Dus ik ben het bewijs dat je het echt kunt leren waarderen.