Kaaskoekjes

Gepubliceerd op 2 april 2019 om 17:35

Deze kaaskoekjes zijn een heerlijk snackje bij de borrel, maar doen het ook uitstekend bij een stamppotje met aardappel, spinazie en zongedroogde tomaatjes. Eitje erbij en klaar.
De koekjes zijn super makkelijk te maken en binnen tien minuten klaar.  

Ingrediënten voor 8 koekjes:

  • 25 gram geraspte jong belegen kaas
  • 25 gram Parmezaanse kaas (zelf geraspt)
  • 1 tl gedroogde Italiaanse kruiden

Aan de slag:

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Meng de kaas goed met de kruiden.
  • Schep de kaas in kleine hoopjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Vorm er rondjes van en druk deze een beetje plat.
  • Bak de koekjes in een minuut of zeven goudbruin en haal laat ze buiten de oven even afkoelen (zodat ze lekker knapperig worden). 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.