Ik denk (nee, ik weet het zeker), dat dit dé trend van deze zomer gaat worden. Ik voorzie een grootse toekomst voor deze snack. Tostiroll-shops, tostiroll-foodtrucks, tostiroll-kookboeken...
Nog nooit van gehoord, hoor ik je denken...dat kan kloppen, want ik heb 'm vandaag zelf bedacht. En ja, het woord zegt het al...het gaat hier om een opgerolde tosti. En dat is niet alleen heel lekker, maar het ziet er ook nog eens heel gezellig uit.
Recept voor opgerolde tosti's (de tostirol)
Ingrediënten voor 2 tostirolls:
- 2 witte boterhammen
- 2 el (suikervrije) ketchup (AH)
- 1 el Italiaanse kruiden
- 2 el geraspte kaas
- een paar blaadjes basilicum
- boter
Aan de slag:
- Snijd de korstjes van de boterhammen.
- Rol de sneetjes brood met een deegroller zo plat mogelijk.
- Besmeer de ene kant heel dun met boter en de andere kant met ketchup.
- Strooi de Italiaanse kruiden, geraspte kaas en basilicum over de ketchup heen.
- Rol de boterhammen op en bak ze in een (hete) grillpan totdat ze aan weerszijden mooie grillstrepen hebben. De kaas moet lekker gesmolten zijn.
Eet smakelijk!
Reactie plaatsen
Reacties